Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri Brezilya Ülke Sunumu hk.

• 11.05.2022
İstanbul İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği 10.05.2022 tarih 2196 sayılı yazıda;
T.C. Ticaret Bakanlığı, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) koordinasyonlarında ve Uludağ İhracatçı Birlikleri (UİB) Genel Sekreterliği ev sahipliğinde 10-11-12 Mayıs 2022 tarihlerinde çevrim içi yapılacak “Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri” çerçevesinde; 12 Mayıs 2022 Perşembe günü 15.55-16.45 saatleri arasında T.C. Ticaret Bakanlığı Sao Paulo Ticaret Ataşesi Cansu DİNÇER ZEYBEK tarafından “Brezilya Pazarına İhraç İmkanları” konulu bir sunum gerçekleştirileceği bildirilmektedir.
Bu çerçevede; söz konusu etkinliğe katılım linki aşağıda yer almakta olup, Üyelerimize duyurulur.
Seminer Katılım Linki: https://zoom.us/webinar/register/WN_i0EXfkViSxCKP3OAs1kzGw