DEVREK-GÖKÇEBEY OSB YATIRIMCI BAŞVURULARI BAŞLADI!

• 08.02.2024

Devrek-Gökçebey Organize Sanayi Bölgesinde bulunan büyüklükleri 3000 m2 ile 30000 m2 arasında değişen 40 adet sanayi parselinin, talep eden ve uygun şartları taşıyan firmalarımıza, ön tahsisi yapılacaktır.

Parsel tahsisi talep eden firmalar aşağıda yer alan bağlantı adresinden detaylı bilgiye ulaşılabilmektedir.

❗ Başvurular sadece Devrek Ticaret ve Sanayi Odası’na 01.03.2024 tarihine kadar yapılacaktır.

❗ Konuyla alakalı 15.02.2024 Perşembe günü 14:00'da Devrek Ticaret ve Sanayi Odası'nda bilgilendirme toplantısı yapılacaktır.

İlgili firmalarımız toplantıya davetlidir.