• 26.12.2019

Yönetim Kurulu Başkanımız Haldun Hacıkulaoğlu tarafından yapılan açılış ardından Yeminli Mali Müşavir Rahmi Uygun tarafından gerçekleştirilen sunumda , Vergi Usul Kanununda yapılan değişiklikler ve elektronik uygulamalara ( e- fatura, e- defter, e-arşiv fatura, e-sevk irsaliyesi, e-serbest meslek makbuzu, e- müstahsil makbuzu, e- bilet gibi uygulamalara) geçiş süreleri hakkında bilgiler verildi.

• VERGİ USUL KANUNUN'DA YAPILAN DEĞİŞİKLİKLER HAKKINDA ODAMIZ ÜYELERİ BİLGİLENDİRİLDİ.