• 07.07.2021
Devrek Kaymakamı Sn. Ümit Altay’ın başkanlığında “Hayat Boyu Öğrenme Komisyon Toplantısı” Devrek Öğretmenevi’nde gerçekleştirildi. Toplantıya; Odamız adına Genel Sekreter Cihat Yaban katılım sağladı.Kamu Kurum ve Kuruluşları ile Daire Amirlerinin bulunduğu toplantıda; Odamız, Stratejik Plan çerçevesinde yapılan eğitim ve etkinlikler hakkında bilgilendirme yapılırken, Ayrıca; Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda açılması talep edilen kurs ve eğitimler konusunda istişare yapıldı.
  • Devrek Kaymakamı Sn. Ümit Altay’ın başkanlığında “Hayat Boyu Öğrenme Komisyon Toplantısı” Devrek Öğretmenevi’nde gerçekleştirildi. Toplantıya; Odamız adına Genel Sekreter Cihat Yaban katılım sağladı.