11. YÖREX Yöresel Ürünler Fuarında standımızı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği değerli çalışanlarından Sayın Hasan Erbay ve Sayın Hasan Çağlayan Dündar ziyaret ettiler.

• 20.10.2021
20-24 Ekim 2021 Tarihleri arasında 11. YÖREX Yöresel Ürünler Fuarında Bölgemizin Coğrafi İşaret Tescilli Devrek Bastonunu tanıtmak için Antalya Anfaş Expo center'daki standımızı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği değerli çalışanlarından Sayın Hasan Erbay ve Sayın Hasan Çağlayan Dündar ziyaret ettiler.
Kendilerine Nazik Ziyaretlerinden Dolayı Teşekkürlerimizi Sunarız.
  • 11. YÖREX Yöresel Ürünler Fuarında standımızı  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği değerli çalışanlarından Sayın Hasan Erbay ve Sayın Hasan Çağlayan Dündar ziyaret ettiler.