• 05.11.2021
Devrek Ticaret ve Sanayi Odası ile Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası İşbirliğinde Kurulum çalışmalarına başlanılacak olan Çaydeğirmeni Sanayi Sitesi alanları ile ilgili; Devrek Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Haldun HACIKULAOĞLU ve Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin DEMİR , Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş’i ziyaret ettiler.
Ziyarette, Söz konusu sanayi sitesinin kurulması düşünülen mevcut alanı, alternatif alanlar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
  • Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Haldun Hacıkulaoğlu ile Zonguldak TSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş'e ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette; Çaydeğirmeni Sanayi Sitesi Alanları ile ilgili istişare yapıldı.