• 16.11.2021
Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı ve Mersin Ticaret ve Sanayi Odasının işbirliği ile 15-16 Kasım tarihlerinde düzenlenen "Uygulamalı Dış Ticari İstihbarat Eğitimi" BAKKA toplantı salonunda başladı. Eğitime Odamız Oda Sicil Memuru Murat Akar ve ihracatçı ve ihracat potansiyeli olan üyelerimiz katılım sağladı.
  • Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı ve Mersin Ticaret ve Sanayi Odasının işbirliği ile 15-16 Kasım  tarihlerinde düzenlenen "Uygulamalı Dış Ticari İstihbarat Eğitimi" BAKKA toplantı salonunda başladı.