• 24.12.2021
Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Dr. Bekir Pakdemirli’nin teşrifleri ile Zonguldak Dedeman Otel’de gerçekleşen, Sektör Buluşması Toplantısı’na Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Haldun Hacıkulaoğlu ; İlimiz Valisi Sayın Mustafa Tutulmaz, İlimiz Milletvekilleri ve İlgili Kamu Kurumları temsilci ve yöneticileri ile birlikte katılım sağladı.
  • Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Dr. Bekir Pakdemirli’nin teşrifleri ile Zonguldak Dedeman Otel’de gerçekleşen, Sektör Buluşması Toplantısı’na Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Haldun Hacıkulaoğlu katılım sağladı.