• 01.06.2022
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun teşrifleriyle 04 Haziran Cumartesi Günü Saat : 14:30'da Odamızda gerçekleştirecek olduğumuz “ Tahkim ve Arabuluculuk Merkezi Açılışı ve Ekonomiye Değer Katanlar Ödül Töreni ” ne tüm üyelerimiz davetlidir.

• TOBB Başkanımız Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun teşrifleriyle 04 Haziran Cumartesi Günü Saat : 14:30'da Odamızda gerçekleştirecek olduğumuz “ Tahkim ve Arabuluculuk Merkezi Açılışı ve Ekonomiye Değer Katanlar Ödül Töreni ” ne tüm üyelerimiz davetlidir.