• 17.06.2022
Üyelerimize katkı sağlamak adına Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Haldun Hacıkulaoğlu Özel Devrek Özgüç Kişisel Gelişim Kursu Müdürü İrem Ekim ile birlikte üyelerimize % 20 indirim anlaşması imzalanmıştır. Üyelerimizin 1. Dereceden yakınları bu indirimden faydalanabileceklerdir.
Üyelerimize hayırlı olmasını, çocuklarımıza da başarılar dileriz.
  • Üyelerimize katkı sağlamak adına Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Haldun Hacıkulaoğlu Özel Devrek  Özgüç Kişisel Gelişim Kursu Müdürü İrem Ekim  ile birlikte üyelerimize % 20 indirim anlaşması imzalanmıştır.